Kompanitë në mbarë botën kanë besim në ESET

Nga bizneset e vogla deri tek bizneset e korporatave, kompanitë janë në duar të sigurta me ESET.

 

ESET Antivirus -Porositni

ITSC Sh.P.K – Është përfaqësuese e autorizuar e kompanisë ESET për shitjen e licencave të kësaj kompanie për Kosovë. Ne ju ofrojmë konsulta rreth përzgjedhjes së produktit nga kompania ESET, dhe një ashtu ndihmë rreth instalimit dhe mirëmbajtjes në kompjuterin tuaj.