Eksperiencë

NJË ZGJIDHJE MË E MIRË  PËR KOMPJUTERIN TUAJ

 

Pasioni na solli këtu


ITSC SH.P.K është krijuar në vitin 2016 në mënyrë për të ndihmuar kompanitë me zgjidhjet e tyre në lëmin e teknologjisë Informative – IT.

Fokusi ynë është për të ofruar zgjidhjen për teknologjinë e informacionit për kompanitë që kanë nevojë. Duke ju përgjigjur nevojave të klientit – dhe për të mbuluar plotësisht gamën e shërbimeve të IT.

Mbi 17 vite përvoje në IT, specializuar në fushën e IT, marketingut, standardeve ISO 9001, te certifikuar nga kompanitë prestigjioze Hewlett Packard, Canon, Microsoft, PECB, Inbound, etj.

Ju ofrojmë zgjedhjen e duhur në konsulta duke ju mundësuar që ju të keni zgjedhjen e duhur në zvogëlimin e shpenzimeve, servisimin e pajisjeve të IT, Kompjuter, laptop, Printer, Ploter, Fotokopje.

Çfarë ofrojmë ne?

Nuk e konsiderojmë vetën si me ndryshe nga kompanitë tjera që veprojnë në Kosovë me të vetmin qëllim të ofrojmë një nivel më të lartë të mbështetjes së klientit se sa konkurrentët tanë të besueshëm në shërbimet e IT.

Qëllimi ynë është që klientëve tanë t’ju ofrojmë, informacione të dobishme, mbështetje në lëmin e IT duke ndërtuar dhe instaluar zgjidhje të përshtatshme në fushën IT që do të përmbushin nevojat dhe kërkesat tuaja. Nëse do të ju ofrojmë shërbime Broadband, Email, Business IT Support ose Website Design Services, me të vetmin qëllim për të zgjidhur çështjet brenda disa orë duke ju siguruar në zgjidhjen e problemit kur është fjala për ata që kanë nevojë për shërbime të IT.Nuk