Riparoni kompjuterin tuaj sot!

Servisim të Kompjuterëve

Të specializuar në riparimet e Laptopëve dhe PC, ne ofrojmë diagnostifikim FALAS, pa riparime, pa politika të rimbursimit. Ne jemi krenarë që gjithmonë bëjmë punën tonë, dhe kjo është më e rëndësishmja për ne në ITSC. Ne do të punojmë me ju, jo kundër jush, për problemin në fjalë që ju të jeni të kënaqur me shërbimet tona.

DIAGNOSTIFIKIM Kompjuterit falas

Në ITSC , teknikët tanë janë të aftë në ofrimin e shërbimeve kompjuterike diagnostikuese që identifikojnë rrënjën e problemeve që ju po përjetoni. Nuk kërkohet asnjë takim, thjesht sillni kompjuterin tuaj dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Servis për Laptop

Më shumë...

Servis për Laptop

Servisim dhe diagnostifikim të laptopeve tuaj.

Mbështetje në Distancë

Më shumë...r

Mbështetje në Distancë

ITSC ju ofron mbështetje në zgjidhjen e problemeve në instalimin e Drajvereve, kontrollë nga viruset në distancë pa pasur nevojë që të merrni PC dhe ta sjellini fizikisht.

Diagnostifikim

Më shumë...

Diagnostifikim

Ne bëjmë një diagnostikim të plotë në një kompjuter për të zgjidhur problemin dhe për të rregulluar pajisjen tuaj duke u shërbyer gjithë klientëve tanë.

Instalimi i SO

Më shumë...

Instalimi i Windows -it

Ju mundësojmë të Instaloni Sistemin operative, azhurimin dhe mirëmbajtjen e tij me freskime të reja