Asgjë nuk është më zhgënjyese ..

se diçka që nuk punon kur ju nevojitet më së shumti. A nuk duket sikur kompjuteri juaj gjithmonë ka nevojë për riparim në kohën më të keqe? 

Servisi i Printerëve

Printeri juaj vazhdimisht është duke bllokuar letrën, gjithë kohën ndihen zhurma jo normale nga printeri, shtypi ka probleme dhe ju tani më jeni bllokuar për të shtypur materialin… Përvoja jonë shumë vjeçare në riparimin e printerëve të brendeve Hewlett Packard, Canon na bën me ndryshe se të tjerët.

Sfidat tuaja …  Zgjidhjet tona

Staf i trajnuar dhe i certifikuar nga Hewlett Packard dhe Canon për servisimin e printerëve të të gjitha llojeve, duke ju ofruar zgjidhje adekuate për printerët tuaj. Ju është prishur printeri dhe zgjidhja juaj është në mendje të bleni një printer të ri, dhe ju do vazhdoni ketë metode të zgjidhjes së problemit tuaj, por qa do ndodh me printerët e prishure, ju do rrisni shpenzimet si dhe do ju kushtojë më tepër hedhja e printerëve të vjetër, për këtë ne jemi këtu që të ju bëjmë zgjidhje të shpejt në servisimin e printerit tuaj.

Servisim Printerëve

Më shumë...

Servisim Printerëve

Diagnostifikimin si dhe servisimin e printerit tuaj, zgjidhjen e problemit, si dhe shërbime konsulentë për pajisjet tuaja.

Gabimet Printer

Më shumë...

Gabimet Printer

error 13.02 paper jam, letra juaj është bllokuar në printer !!! 50.1 fuser error, nuk mund të shtypni materialin ne printer?

Shtypi

Më shumë...

Shtypi

Ju shtypni projektin ndërsa nuk jeni të kënaqur me shtypin ???

Servisi

Më shumë...

Servisi

Nganjëher jemi vetëdishëm se gjithë printerët nuk është e mundur servisi në servis ne vijmë tek ju.