Si mund t'ju ndihmojmë?

Ne e dimë se gjëja e fundit që ju doni të bëni është teknologjia. Ju e bëni punën tuaj, ju e bëni atë mirë, dhe teknologjia shpesh ju bën të ndjeheni  sikur ju shqetëson.Dhe kur keni një problem, ju  ngecni me orë pa shërbime dhe dhimbje koke nga biznesi që mvaret nga ju. Ne në një mënyrë ekzistojm për të ju ndimuar juve.

PËRSE TË NA ZGJEDHNI

NEVE

Shërbimi i kualifikuar

Ju do të merrni shërbim në riparimin e kompjuterit, shërbim të çertifikuar dhe profesional me shumë përvojë.

Ndihmë Live

Ne kombinojmë ekspertizën me programet dhe mjetet më të fundit profesionale për t'u ofruar klientëve tanë mbështetjen më të mirë teknike

Reputacioni Pozitiv

Vlerësimet më të larta në Facebook, Google dhe të tjerët për ndershmërinë, besueshmërinë dhe shërbimin tonë superior.

Përshtatshëm për

Riparimi i kompjuterit në vend, dhe mbështetja teknike. Zgjedhja është e juaja. Në bazë të kërkeses tuaj ne kujdesemi për kompjuterin tuaj.

DISA NGA KLIENTET TANE


NE JU OFROJMË

Shërbime cilësore për riparimin kompjuterit

Shërbime & Konsulta

ITSC Sh.P.K – Është krijuar me qëllimin për të
bartur përvojën shumë vjeçare në riparimin e kompjuterëve, printerëve, Ploterëve.
Pasioni ynë për teknologjinë kompjuterike dhe kënaqësia e ndihmës për të tjerët
na ka shtyrë të hapim biznesin tonë në 2016 dhe tani kemi shumë  klientë të lumtur.

Ju mund të jeni klienti ynë tjetër i lumtur.

ESET Antivirus -Porositni

ITSC Sh.P.K – Është përfaqësuese e autorizuar e kompanisë ESET për shitjen e licencave të kësaj kompanie për Kosovë. Ne ju ofrojmë konsulta rreth përzgjedhjes së produktit nga kompania ESET, dhe një ashtu ndihmë rreth instalimit dhe mirëmbajtjes në kompjuterin tuaj.

 


ITSC SH.P.K

Muharrem Ibrahimi 151

60000, Gjilan, Kosove

Orari

H-P: 9am – 18pm Sh-D: Mbyllur

KONTAKTONI

(383)44-376-400

Share on facebook
Share on linkedin